top image

Vila Dionisos Elia


Apartmanski smeštaj DIONISOS ELIA udaljen je oko 80 metara od duge peščane plaže. Poseduje: dvokrevetne studie i apartmane, trokrevetne, četvorokrevetne i petokrevetne apartmane i velike porodične apartmane od 6 do 8 osoba. U ponudi imamo apartmani i studia A i B kategorije.
Dvokrevetni studio A kategorije se sastoji od spavaće sobe sa dva singl kreveta ili francuskog kreveta, u okviru koje se nalazi čajna kuhinja, a poseduju kupatilo i terasu. Nalaze se na II spratu.
Dvokrevetni studio B kategorije se sastoji od spavaće sobe sa dva singl kreveta, u okviru koje se nalazi čajna kuhinja, a poseduju i kupatilo i terasu. Nalaze se na I spratu.
Dvokrevetni apartmani A kategorije su sa odvojenom spavaćom sobom sa dva singl kreveta ili francuskog kreveta, zasebnom kuhinjom, kupatilom i terasom. Nalaze se na II spratu.
Dvokrevetni studio B kategorije se sastoji od spavaće sobe sa dva singl kreveta, u okviru koje se nalazi čajna kuhinja, a poseduju i kupatilo i terasu. Nalaze se na I spratu.
Dvokrevetni apartmani A kategorije su sa odvojenom spavaćom sobom sa dva singl kreveta ili francuskog kreveta, zasebnom kuhinjom, kupatilom i terasom. Nalaze se na II spratu.
Dvokrevetni apartmani B kategorije su sa odvojenom spavaćom sobom sa dva singl kreveta, zasebnom kuhinjom, kupatilom i terasom. Nalaze se na I spratu.
Trokrevetni apartmani A kategorije su sa odvojenom spavaćom sobom sa francuskim krevetom i jednim singl krevetom u kuhinji, a poseduju kupatilo i terasu. Nalaze se na II spratu.
Četvorokrevetni DUPLEX A kategorije poseduju dve odvojene spavaće sobe u jednoj sobi francuski krevet, u drugoj sobi dva singl kreveta, poseduju zasebnu kuhinju, kupatilo i terasu.Nalaze se na II spratu.
Četvorokrevetni DUPLEX B kategorije poseduju dve odvojene spavaće sobe u obe spavaće sobe se nalaze po dva singl kreveta, poseduju zasebnu kuhinju, kupatilo i terasu. Nalaze se na I spratu
Petokrevetni DUPLEX B kategorije poseduju zasebnu kuhinju u kojoj je jedan singl krevet, dve spavaće sobe u jednoj je francuski krevet u drugoj dva singl kreveta, poseduju kupatilo i terasu. Nalaze se na I spratu.
Porodični apartman za 6-8 osoba A kategorije poseduje tri spavaće sobe, u jednoj se nalazi francuski krevet, u druge dve po dva singl kreveta i jedna sofa u dnevnom boravku, poseduje odvojenu kuhinju i kupatilo. Apartman ne poseduje terasu. Nalazi se na III spratu.
Sva studia i apartmani su klimatizovani i poseduju LCD - TV. U prizemlju nalazi prostor predviđen za goste i decu, sa stolovima za bilijar i stoni tenis. U dvorišnom delu je veliki sto sa klupama gde se gosti mogu odmarati i družiti. Poseduje wireless internet konekciju, fen za kosu, peglu, posteljinu i peškire (doplata). Putnici koji putuju sa kućnim ljubimcima su dobrodošli.


Cenovnik Letovanje 2024

Jedinstvena cena aranžmana sopstvenim prevozom obuhvata:

- Najam apartmana u predviđenim terminima iz tabela.
- Usluge predstavnika agencije u mestu boravka.

Jedinstvena cena aranžmana sopstvenim prevozom ne obuhvata:

- Boravišnu taksu u Grčkoj u iznosu od 0,5€ dnevno po studiu/apartmanu. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta.
- Zdravstveno osiguranje putnika sa pokrićem Covid-19 (moguće je pribaviti ga u agenciji).Cene su iskazane u eurima. Aranžman se naplaćuje isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS, na dan uplate i to:

- Gotovinom: prilikom prijavljivanja uplaćuje se 30% od cene aranžmana, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska.

- Čekovima građana: prilikom prijavljivanja uplaćuje se 30% od cene aranžmana dok se za preostali iznos ispisuju i deponuju čekovi.

- Virmanom po dobijenom predračunu od strane agencije.

Putnici se pre uplate mogu odlučiti za jedan od predloženih načina plaćanja aranžmana. Započeti način plaćanja se ne može naknadno menjati.CENA ARANŽMANA: Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.Organizator putovanja zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje se razlikuju od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama iz cenovnika nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. Uz ovaj program važe Opšti Uslovi Putovanja Organizatora Evro Tours OTP 141/2021. Ovlašćeni subagent Time Travel.

1. dan – Samostalni dolazak u apartmane. Smeštaj u odabranom apartmanu/studiu je od 14:00 časova. Noćenje.

2. -10. dan – Boravak u odabranom apartmanu/studiu. Noćenje.

11. dan - Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Kraj programa. 

 

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024