top image

Putovanje Egina i Atina 2023


Putovanje Egina i Atina 2023 - Hotel Dorian Inn 3*, Atina https://www.dorianinnhotel.com/ ili sličan

Hotel je smešten u centru Atine, nedaleko od metro stanice Omonija. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar, bazen. Svaka soba je klimatizovana i sadrži kupatilo, televizor, frižider, fen za kosu. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom po principu samoposluživanja.


Datum putovanja
15-20. feb 2023.

Cena aranžmana
220evra

Aražman obuhvata:
prevoz autobusom visoke turističke klase (klima, audio i video oprema) na navedenim relacijama
smeštajna bazi 1 noćenja u konaku manastira Svetog Nektarija na Egini u višekrevetnim sobama, 2 noćenje sa doručkom u 1/2 i 1/2+1 standardnim sobama u hotelu Dorian Inn 3* u Atini
razgledanjai obilaske po programu
troškove organizacije putovanja
usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja
brodske karte za trajekte
Boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 1.januara 2018. godine i koja trenutno iznosi: za privatan smeštaj i hotele sa 1* i 2* 0.5 evra dnevno po sobi, za hotele sa 3* 1.5 evro dnevno po sobi. Plaćanje boravišne takse vrši se na recepciji hotela ili apartmana.

Aražman ne obuhvata:
Individualne troškove putnika
međunarodno putno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 15.000 evra): 5 evra (deca od 0 meseci do 18 godina); 10 evra (osobe od 19 – 70 godina); 19 evra (osobe od 70 – 85 godina)

Doplate:
za 1/1 sobu: 60 evra

Popusti:
Deca 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u sobi)
Deca 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u sobi)Način plaćanja
30 % prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka putovanja
30 % prilikom rezervacije, ostatak na 6 mesečnih rata čekovima građana

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti, po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Cena aranžmana je izražena u evrima.


Organizovan prevoz prema programu putovanja.


Napomene:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14.00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 9.00 časova.
Opisi smeštajnih objekata su infrmativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnnih objekata organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
Sva vremena u programu putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
Kod autobuskog aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
Usled promene cene goriva na tržištu agencija „Dobročinstvo“ zadražava pravo da izmeni cenu aranžmana za određeni iznos.
Dužina slobodnog vremena za individulane aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (dužine trajanja obilazaka, termina polazaka i sl.).
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je isključivo pisani program putovanja, koji je istaknut u agenciji ili na zvaničnoj internet stranci agencije.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (gužva na granicama…).
Nosilac Ugovora o putovanju ili predstavnci grupe putnika u obavezi su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
Maloletni putnici prillikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadelžnog konzulata o uslovima koji važe za tranzitnu ili odredišnu zemlju (vizni, zdravstveni i sl.) i da pre polaska na put u matičnoj zemlji urade putno zdravstveno osiguranje.
Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.

Organizator putovanja je Poklonička agencija Srpske pravoslavne crkve – Dobročinstvo. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen na 40 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre planiranog polaska. Agencija „Dobročinstvo“ zadržava pravo da, ukoliko dođe do promena cena na tržištu, izmeni cenu aranžmana za odgovarajući iznos.
Cenovnik Egina i Atina br.1 od 22.novembra 2022. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organozatora "Poklonička Agencija Dobročinstvo" OTP 154/2021, kategorije A. Ovlašćeni subagent Time Travel.
..


1.DAN(15.FEBRUAR)

BEOGRAD – GRČKA
Polazak u 14.00 časova iz Beograda (Ulica admirala Geprata 19). Noćna vožnja kroz Srbiju, Severnu Makedoniju i Grčku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2.DAN(16.FEBRUAR)

KAMARIZA – EGINA
Dolazak u Kamarizu, obilazak hrama Svetog Nektarija Eginskog i poklonjenje grobu Starca Nektarija Vitalisa. Nastavak putovanja u luku Pirej odakle se trajektom stiže na Eginu. Poseta hramu Svetog Nektarija na mestu zvanom Kondos i celivanje njegovih svetih moštiju. Sveti Nektarije je osnovao manastir 1904. godine i posvetio ga Presvetoj Trojici. Smeštaj u konaku. Slobodno vreme. Noćenje.

4.DAN(18.FEBRUAR)

ATINA
Paket doručak. Odlazak na Svetu Liturgiju u manastir Svetog Jefrema u Nea Makriju, koji je mučenički postradao 1426. godine. Njegove mošti pronađene su prilikom obnove manastira 1950. godine. Odlazak do manastira Pantokrator, mesta velikog ispovedničkog stradanja, koji potiče iz 11.veka. Povratak u Atinu. Slobodno vreme. Noćenje.

5.DAN(19.FEBRUAR)

ATINA
Doručak. Prisustvovanje Svetoj Liturgiji u Sabornom hramu Atine, koji je posvećen prazniku Balogovesti. Odjava iz hotela. Slobodno vreme do polaska za Srbiju.

Usputna kraća zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti.

6.DAN(20.FEBRUAR)

…BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. (Kraj programa)

....

 

 

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024