top image

Hotel Fila 3*


Hotel se nalazi u samom centru Sarimsaklija, u prvoj lini do mora, izmedju hotela Buyuk berk I hotela Olivera. Sobe su dvokrevetne (dva singl kreveta ili francuski) i trokrevetne (tri singl kreveta) sa mogućnošću ubacivanja pomoćnog ležaja. Sve smeštajne jedinice imaju balkon, fen, klimu (korišćenje uračunato u cenu) minibar i telefon. Hotel poseduje bar u hotelskoj bašti i sopstveni deo plaže.Suncobrani i ležaljke su besplatni za sve goste hotela.Usluga u hotelu je polupansion ( doručak i večeras ). Obroci se služe u restoranu koji se nalazi na prvom spratu hotela i iz koga se pruza predivan pogled na Egejsko more.


Zbog promenljivosti cena na tržištu, da biste dobili detaljnu i tačnu informaciju molimo vas da nas kontaktirate.Uplata od 30% - 50% od cene aranžmana (u zavisnosti od hotela ili apartmana), ostatak 15 dana pred put.Autobuski i Sopstveni.


....

....

....

 

 

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024