top image

Daleke Destinacije Putovanje 2023


Daleke Destinacije 2024 - Hoteli

Daleke Destinacije Putovanje 2024 - Ove destinacije više nisu tako daleke. Putovanja danas, više nego ikada privlače našu pažnju i činimo sve da ih približimo i učinimo mogućim. Daleke destinacije su sve one koje nas svojim beskarajno dugim plažama, kristalnim morima ili pak užurbanim gradovima pozivaju kao svojevrsna ulaznica za nesto novo do sada neviđeno. Upoznati novu daleku destinaciju znači prosiriti svoje vidike, upoznati nove kulture, običaje, pejzaže i stvoriti uspomene koje traju večno. Putevi dalekih destinacija davno su utabani, te se do njih dolazi lako i jednostavno, a ono sto nam pružaju i lepotu koju dele sa nama ne može se slikati niti pretočiti na papir. Zato je najbolje otići i uživati u svemu što nesebično deli. Ove destinacije su stvorene za putnike sladokusce, koji su kao mali želeli da postanu istraživači i avanturisti, da se okupaju u Južnokineskom moru, susretnu pravog bengalskog tigra, vide izvor Plavog Nila i upoznaju ljude drugačije vere i boje kože… Sada sve to možete uraditi, ali mnogo udobnije i elegantnije, vođeni našim preporukama i savetima, iz udobne kočije, rikše ili nosiljke, iz ležaljke na dugoj peščanoj plazi, na Putu svile ili u božanstvenom Mjanmaru. Naša ponuda je ogromna, kao i svet, a naša parola je “dvoje je grupa”. To važi za Jordan, Kambodžu, Kubu, Maldive, Meksiko, Sejšele, Šri Lanku, Tajland, Vijetnam i Zanzibar, ali ne i za Etiopiju, Indiju, Izrael, Maroko, Japan i Mjanmar, jer destinacije ovakve lepote i kulturnog nasleđa zahtevaju da putnici budu kroz njih vođeni divnom pričom najboljih vodiča Srbije. 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024