top image

Nova Godina 2025 Doček


Ponuda - Doček Nove 2025 Godine

Nova Godina 2025 Doček - Približava se Nova Godina 2025! Da li ste planirali da dočekate sledeću godinu u nekom bajkovitom gradu? Time Travel je spremio za vas razne evropske gradove od kojih su najpoznatiji: Istanbul, Prag, Beč, Barselona, Budimpešta, Atina, Rim, Venecija, Milano, Pariz, Toskana, Amsterdam, Solun, Lisabon...Krenite sa nama u avanturu i uživajte u prelepoj atmosferi gradova, od kojih je svaki lep na svoj način. Dočekajte Novu Godinu dok oko vas blješti spektakularan vatromet. Uživajte u ukusnom kuvanom vinu i okićenim ulicama. Budite u centru zbivanja, dok oko vas sve šljašti i sija. Uživajte u melodijama gradova i ukusnoj hrani i piću. Uponudi su najlepše metropole do kojih možete doći u organizaciji našeg avionskog ili autobuskog prevoza. Svaki od pomenutih gradova ima neku svoju energiju i posebnu draž koja će vam sigurorno ostati u sećanju. Pozovite nas i rezervišete svoj aranžman jer vreme je za putovanja. 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024