top image

Evropski Gradovi Putovanje 2024


Metropole Putovanje 2024


Evropski Gradovi Putovanje 2024 - Putovanja su najlepša iskustva savremenog čoveka i prilika da se na prijatan način upoznaju Evropske metropole, gradovi Evrope i svakako najlepši predeli i mesta Evrope i sveta. Na ovoj stranici možete pronaći veći deo programe po Evropi. U ponudi su programi svih vodećih touroperatora iz Srbije. Samim tim razlikuju se termini polaska i povratka, dužina boravka, broj noćenja, program puta, izbor hotela, cena, vrsta usluge i naravno spisak mesta koja se obilaze.
Programima koji se nalaze u ponudi obuhvaćene su zemlje u koje se najčešće putuje, pa tu možete pronaći aranžmane za putovanja u Austriju, Češku, Mađarsku, Slovačku, Italiju, Francusku, Španiju, Portugaliju, Holandiju, Nemačku, Poljsku, Grčku, Tursku, Rumuniju, Rusiju, Ujedinjene Arapske Emirate, Makedoniju, Sloveniju…
Pored ponuda aranžmana sa grupnim polascima, u ponudi se nalaze i aranžmani za individualne putnike sa specifičnim terminima i zahtevima.
Svakako, u prilici smo i da Vam ponudimo autobuske karte na redovnim autobuskim linijama za mesta u Srbiji, regionu i Evropi, kao i avio karte za sve destinacije u svetu.
Ukoliko imate potrebu za rezervacijom hotela u bilo kom delu sveta, možete nam poslati upit. Na osnovu poslatog upita uz pomoć različitih rezervacionih sistema ponudićemo Vam najbolje rešenje za smeštaj.
Time Travel vas vodi u obilazak i nezaboravnu avanturu. Upoznajte sa nama najlepše gradove Evrope. Turistička agencija Time Travel je spremila za vas veliki broj različitih putovanja kada su u pitanju evropski gradovi. Svaka metropola je lepa na svoj način. Vi birate da li ćete autobusom ili avionom, a mi vas vodimo u prelepe obilaske. Uz prtanju profesionalnih vodiča doživećete nezaboravne trenutke koje ćete pamtiti. Pogledajte našu kompletnu ponudu, koju smo spremili za vas, i izaberite svoj aranžman jer vreme je za putovanja.
U nastavku možete pročiatiti najlepše ciatte o putovanjima: 
1. Putovanja čine da postanemo skromniji. Uvidite koliko malo mesto zauzimate u svetu. (Gustav Flober)
2. Nisu svi oni koji skitaju izgubljeni. (Tolkin)
3. Pre nego u svim knjigama na svetu, najbolje priče pronađene su između stranica pasoša. (nepoznati autor)
4. Putovanje je mnogo više od razgledanja spomenika, to je duboka i trajna promena ideje življenja. (Miriam Beard)
5. Svako putovanje ima neku prednost. Ako putnik poseti bolju, bogatiju zemlju, može da nauči kako da poboljša svoju. A ako ode u goru, siromašniju, naučiće kako da uživa u svojoj zemlji. (Semjuel Džonson)
6. Putovanja vas prvo ostave bez reči, a onda vas pretvore u pripovedača. (Ibn Batuta)
7. Nije moguće otkriti nove okeane ako nemate hrabrosti da izgubite obalu iz vida. (Andre Gajd)
8. Putovanje je kao ljubav, najviše zato što je stanje povećane svesnosti, u kome smo pažljivi, otvoreni, konkretni i spremni da se menjamo. Zato se prava putovanja, kao i prave ljubavi nikada ne završavaju. (Piko Ijer)
9. Dok putujemo svetom da bismo našli lepotu, moramo je poneti sa sobom ili je nećemo naći. (Ralf Valdo Emerson)
10. Samo oni koji će rizikovati da odu predaleko mogu da otkriju koliko daleko može da se ode. (T. S. Eliot) 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024