top image

Putovanje Evropski Grad Đenova 2023


Putovanje Metropola - Đenova 2023

Putovanje Evropski Grad Đenova 2023 - Djenova je grad smešten u severozapadnom delu Italije, i glavni je grad pokrajine Ligurija i okruga Đenova. Ujedno je i najveća italijanska luka. Na području Đenove preovladava sredozemna klima, sa dugim i toplim letima, i blagim i vlažnim zimama. Prostor Đenove bio je naseljen Ligurima, jednim od italskih plemena iz predrimskog perioda. Gradsko naselje je tokom Punskih ratova gotovo u potpunosti uništeno, da bi nakon toga bilo ponovo izgrađeno. U vreme rimske države Đenova nije bila grad od posebog značaja. Početkom srednjeg veka grad su opsedala brojna varvarska plemena, a u desetom veku Đenova je ponovo bila uništena. Nakon toga započinje veliki preporod ovog grada – države, i uskoro je Đenovska Republika postala jedna od najsnažnijih trgovačkih država u Evropi. Danas je ovo jedan prelepi biser koji spada u najposećenije gradove Italije. Pozovite nas i rezervišite svoje putovanje u ovom gradu jer vreme je za putovanja.
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023