top image

Sunrise Mamlouk Palace 5*


Sunrise Mamlouk Palace se nalazi ka Safagi na 6km od centra grada i 12km aerodroma, i 1km od Senzo mola.
Poseduje divnu peščanu plažu dugu 400m, koju deli sa "Sunrise Select Garden" a takođe i sve ostale sadržaje gosti mogu koristiti u pomenutom hotelu.
Suncobrani, peškiri i ležaljke su besplatni.
Ima 2 velika bazena okružena velikim vrtom, a od sadržaja tu su mini golf, teniski tereni, streličarstvo, pikado, stoni tenis, bilijar, dečije igralište, aerobik u vodi, teren za fudbal, teretana...
Uz doplatu su Spa centar, sportovi na vodi, ronjenje, jahanje...
Wi-fi internet je besplatan u čitavom hotelu.
Sadrži 481 smeštajne jedinice i sve imaju terasu ili balkon sa pogledom na more, bazene i predivni vrt.
Sobe imaju klima uređaj, kupatilo, fen, LCD TV sa SAT kanalima, sef, ketler za čaj i kafu, mini bar, telefon.
Usluga je All inclusive i veliki izbor jela po hotelskim pravilima.
Obroci se služe u glavnom restoranu "Shahrzad" a za večeru tu su A la carte restorani "Frida" meksički, "Manzoku" azijski, "La Terraza" španski.
Od barova tu su 2 paba i 4 bara, uključujući bar pored bazena i bar na plaži.
U koncept su ukljucene užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, dok su uz doplatu uvozna, ceđeni sokovi, i sve ostalo van koncepta.


Napomena: Detaljne informacije na upit

Zbog promenljivosti cena na tržištu, da bi ste dobili detaljnu i tačnu informaciju, molimo Vas da nas kontaktirate...CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
- Transfer aerodrom - hotel - aerodrom - 6 / 9 / 10 / 13 noćenja u izabranom hotelu na bazi navedene usluge.
- Povratnu avio kartu na relaciji Beograd - Hurgada - Beograd sa dozvoljenih 20kg prtljaga po osobi po smeru.
- Aerodromske takse iznose ukupno oko 76 €.


CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
- Deca do 2 godine plaćaju iznos od 50€ (nemaju sedište u avionu);
- Egipatsku vizu i usluge viziranja (25EUR po pasošu na aerodromu u Hurgadi / 12$ u Ambasadi Arapske Republike Egipat u Beogradu) Svi putnici koji nisu državljani Srbije su u obavezi da se sami informišu o viznom režimu. Ukoliko se odluka promeni, putnici će biti blagovremeno obavešteni;
- Ostale individualne troškove.
- Međunarodno zdravstveno osiguranje.USLOVI PLAĆANJA:
- Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:
- Gotovinski - uplata NEPOVRATNOG avansa, u iznosu od 99EUR u dinarskoj protivvrednosti prilikom prijave, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska
- Uplatom preko računa
- Čekovima građana sa mogućnošću odloženog plaćanja na 6 mesecnih rata bez uvećanja cene aranžmana u našoj poslovnici. Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 i 30-og u mesecu...


Direktan čarter let iz Beograda.

Avionom 6 - 13 noćenja redovnom linijom (avio kompanija Air Cairo).
Više informacija - na upit.....


VAŽNE NAPOMENE:

- Putnici koji putuju sa pasošem BiH, vizu za egipat moraju imati pre polaska na putovanje.
- Kod prevoza avionom dozvoljeno je maksimum 23kg prtljaga, u slučaju veće kilaže prtljaga organizator putovanja ne snosi odgovornost da avio kompanija naplati višak prtljaga.
- Pasoši srpskih državljana moraju važiti najmanje 6 meseci nakon povratka sa putovanja.
- Popusti za decu važe samo uz dve punoplatežne osobe
- Treća odrasla osoba u standardnim sobama plaća za dodatni ležaj cenu po osobi u dvokrevetnoj sobi.
- Dete do 2 god. nema sedište u avionu, autobusu, ishranu, a ni krevet u hotelu.
- Cena aranžmana zavisi od raspoloživosti mesta na najjeftinijoj klasi sedišta na letovima avio kompanije u trenutku rezervacije.
- Svaka promena rezervacije (datuma, hotela ili imena putnika) se doplaćuje 50 eur. Nova rezervacija se radi po cenama iz važećeg cenovnika.
- Dete koje ima besplatan smeštaj plaća samo iznos karte (i ima sedište u avionu, autobusu, obroke i ostale hotelske usluge osim sopstvenog kreveta).
- Dete koje ostvaruje određeni popust ima sve usluge iz programa, osim što umesto standardnog kreveta ima pomoćni ležaj.
- Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta, hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.
- U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 12:00 h. Ukoliko gost želiti da zadrži duže sobu obavezan je da to najavi recepciji hotela kao i da plati dodatnu uslugu.
- Putnici ne mogu da traže umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, ali se isti može zameniti "lanč paketom".
- Raspodelu soba vrši isljučivo osoblje recepcije hotela tako da svi dodatni zahtevi i želje se prosleđuju hotelu, ali organizator putovanja ne može da garantuje ispunjenje, zagarantovana je samo usluga koja je naplaćena.
- Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola (samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu menija što se ne
smatra promenom aranžmana.
- Avionske karte, vaučere i ostala dokumenta aerodromski predstavnik organizatora putovanja predaje putnicima 2h pre zakazanog vremena poletanja, na šalteru agencije na aerodromu Beograd.
- Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Predstvanik organizatora putovanja je obavezan da dočeka i isprati putnike i vrši obilaske prema rasporedu.
- U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, potrebno je da obavestite predstavnika agencije na prvom info sastanku ili telefonom a da se o tome napravi zapisnik potpisan od strane putnika i predstavnika agenicje (napominjemo da reklamacije za koje organizator putovanja sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane).
- Molimo Vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, nasilje, saobraćajna nezgoda i sl.) obratite nadležnim organima zemlje u kojoj boravite (predstavnik agencije je ovlašćen da pomogne u posredovanju između pitnika i nadležnih organa).
- Fakultativne izlete organizuje lokalna turistička agencija, prijavljivanje i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cene.
- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
- Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena u kursu razmene valuta ili promene tarifa prevoznika.
- Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati.
- Preporučujemo kupovinu osiguranja od otkaza putovanja. Mogućnost kupovine u agenciji.
Molimo putnike da pažljivo pročitaju opšte uslove putovanja organizatora.
Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja aviona dva dana pre polaska na putovanje.
organizator putovanja Wayout licenca: otp 117/21. Ovlašćeni subagent Time Travel...


PROGRAM PUTOVANJA:

8 dana - 7 noći I 11 dana - 9 noći I 12 dana - 10 noći I 15 dana - 13 noći.

1. dan › Beograd - Hurgada › Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, kod šaltera Wayout dva sata pre poletanja aviona. Direktan let za Hurgadu. Obrok u avionu.
Transfer do odabranog hotela i smeštaj. Noćenje.

2. - 6. / 9. / 10. / 13. dan › Hurgada › Boravak u izabranom hotelu na bazi navedene usluge, vreme predviđeno za odmor, fakultativne izlete i druge aktivnosti.

7. / 10. / 11. / 14. dan › Hurghada › Doručak. Napuštanje hotela u navedno vreme prema instrukcijama predstavnika ili prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme.
Transfer do aerodroma u kasnim večernijm satima.

8. / 11. / 12. / 15. dan › Hurgada - Beograd › Transfer do aerodroma. Let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd...

....

 

 

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024