top image

Letovanje Albanija Ksamil 2024

Leto Albanija Ksamil 2024 - HoteliLetovanje Albanija Ksamil 2024 - Ksamil je pravi biser Jadranskog mora. Već nekoliko godina unazad počeo je svojom lepotom da privlači sve veći broj posetilaca. Prelepo rasjko mesto Albanije. U Ksamilu možete da ležite na barušastom belom pesku i kupate se u tirkiznom moru. Okolina ovog mesta skriva neverovatno lepe divlje plaže i uvale. Ksamil je jedan šarmantni gradić koji nudi bogat sadržaj turistima u toku letnjih meseci. U ovom gradiću možete da uživate u njihovoj albanskoj kuhinji sedeći u lokalnim tavernama i restoranima. Smeštaj koji je turistima na raspolaganju je uglavnom hoteslki. To su mali porodični hoteli smešteni uz samu obalu mora. Ukoliko želte spoj odmora i uživanja onda je Ksamil pravi raj za vas. Time Travel je spremio bogatu ponudu. Pozovite nas i osetite duh ovog prelepog gradića jer vreme je za putovanja.

letovanje-albanija-ksamil


od 18 EUR po noćenju
od 21 EUR po noćenju
od 19 EUR po noćenju
od 22 EUR po noćenju
od 19 EUR po noćenju
na upit
od 25 EUR po noćenju
na upit
od 19 EUR po noćenju
od 26 EUR po noćenju
od 20 EUR po noćenju
od 16 EUR po noćenju
od 21 EUR po noćenju
od 31 EUR po noćenju
od 45 EUR po noćenju
od 17 EUR po noćenju
od 20 EUR po noćenju
od 39 EUR po noćenju

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024