top image

Letovanje Bali 2024


Egzotična Destinacija Bali 2024

Letovanje Bali 2024 - Ostrvo Bali je smešteno u najvećoj ostrvijskoj državi na svetu Indoneziji. Bali je pravi raj na zemlji i sigirno će vas očarati svojom egzotičnom lepotom. Bali je okružen džunglom, rajskim plažama, vulkanskim planinama, hramovima i poljima riže. Na ovom ostrvu žive jako ljubazni domaćini Balinežani. Ovaj autentičan narod je veoma poznat po svojim ritualima. Preferiraju opušten život, veruju da se dobro dobrim vraća, pristalice su karme i obožavaju jogu i meditaciju. Najaktulanija mesta na ovom ostrvu su Ubud koji je ušuškan u bujno zelenilo i predstavlja umetničku koloniju ostrva. Na zapadnoj strani ostrva smešteno je takozvano mesto Seminjak koje je poznato po raznovrsnim beach barovima na samoj plaži, na kojoj su načičkani šareni suncobrani sa laganom i opuštajućom muzikom. A tu je i Kuta, kao posebno razvijeno turističko mesto, koje je zaista vredno videti. Ukoliko odaberete baš ovu destinaciju, sigurno ćete uživati u čarima Balija. Ovde možete da degustirate najukusniju i ujedno najskuplju kafu na svetu, da šetate kroz pirinčana polja, da se ljuljate na nekoj ljuljašci okruženi cvećem i zelenilom, da posetite hramove i družite se sa lokalcima i osetite atmosferu i njihov način života. Zvanična valuta u ovoj zamlji je indonežanska rupija (1 eur je 17655 rupija, 1 dolar je 14900 rupija)-trenutni odnos valute koji je podložan promenama. Zvanični jezik u ovoj zemlji je indonežanski, mada je zastupjen i engleski i kineski. Viza nije potrebna našim državljanima, za boravak koji nije duži od 30 dana. Sezona u Baliju traje od sredine maja do početka oktobra, pa je tad i preporuka za odlazak u ovu zemlju. U samoj Indoeziji je zastupljena velika vlaga, pa se često javlja i prolazna kiša, dok je prosečna temperatura oko 25C. Letovi do Balija su iz Beograda sa presedanjem u Istanbulu ili u Dohi.

Letovanje Bali 2022  letovanje-egzoticne-destinacij-bali

Bali - 12 Dana
Bali - Kružna Tura

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024