top image

Letovanje Bugarska Elenite 2024


Leto Bugarska Elenite 2024 - Hoteli

Letovanje Bugarska Elenite 2024 - Elenite predstavlja jedno od najluksuznijih letovališta Bugarske. Smešteno je u neposrednoj blizini Svetog Vlasa od kojeg je udaljen oko 4km, I od poznatog mesta Sunčevog Brega od kojeg je udaljen oko 9km. Do Elenitea je moguće doći sopstvenim prevozom ili autobusom, a isto tako I avionom do aerdoroma u velikom gradu Burgas od kojeg je udaljen oko 40km. Ovo mesto predstavlja kontrast planinskog zelenila I Crnog mora, pa samim tim obiluje veoma prijatnom klimom I pravo je mesto za uživanje I odmor. U podnožju mesta prostire se lepa plaža posuta finim peskom a okružena bujnom vegetacijom. Uz samu obalu su smešteni su mnogobrijni hoteli sa uslugom all inclusive, sa jako lepo uređenim vrtovima I sadržajima za decu I odrasle.U ovom mestu postoji mogućnost bavljenja raznih sportova na vodi. Pored hotela,možete uživati I mnogobrojnim restoranima, kafićima, barovima I noćnim klubovima. Mesto je idealno za porodice sa malom decom, jer je ulazak u vodu postepen I ima svoj Aqua park u kojem mališani mogu da uživaju u raznim vodenim sadržajima. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-bugarska-elenite


 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024