top image

Letovanje Bugarska Nesebar 2024


Leto Bugarska Nesebar 2024 - Aranžmani

Letovanje Bugarska Nesebar 2024 - Nesebar je veoma popularno letovalište Crnomorskog primorja. Sastoji se od novog dela i satrog dela grada koja predstavljaju totalnu suprotnost. Novi grad je smešten na kopnu i prepun je luskuznih hotela, kafića, restorana, diskoteka i mnogobrojnih radnji, dok je stari deo grada na polusotrvu dugom oko 1km i u njemu odiše pravi istorisjki duh koji najbolje možete da osetite šetajući starim ulicama oko kojih su načičkane drevne crkve i razne kamene građevine. Plaža u Nesebru je peščana i važi za jednu od najleših u Bugarskoj, što opravdava plava zastavica kojom je nagrađen njen kvalitet. Na plaži postoje slobodni delovi za turiste, a svakako imate priliku i da iznajmite ležaljku i suncobran. Pored raznovrsnih hotela i apartmana različite kategorizacije, Nesebar je poznat i po dobroj zabavi. Ovde možete da uživate u veoma ukusnoj hrani u lokalnim restoranima i to po povoljnim cenama, a isto tako i u ogromnim tematskim diskotekama koje su veoma poznate po najboljem provodu, po mnogima i u čitavoj Evropi. U neposrednoj blizini Nesebra se nalazi poznato letovalište Sunčev Breg koje možete da posetite autobusom koji se redovno obraća ili brodom dok uživate u krstarenju. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-bugarska-nesebar


 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024