top image

Letovanje Bugarska Sozopol 2024


Leto Bugarska Sozopol 2024 - Hoteli

Letovanje Bugarska Sozopol 2024 - Sozopol je jedan od najstarijih grada u Bugarskoj, koji je smešten uz samu obalu Crnog mora. Od poznatog grada Burgas je udlajen svega 25km. Smešten je u jugoistočnom delu Bugarske I u njemu vlada prava morska atmosefra. Ovo je tipičan morski gradić u kojem ćete šetati kaldrmisanim ulicama I uživati u okolnim starim kućicama I etno restoranima I kafanama u kojima možete da isprobate razne morske specijalitete, kao I odličan roštilj. Do Sozopola možete doći autobusom ili kolima, a postoji mogućnost I avio prevoza, obzirom da se u Burgasu nalazi aerodrom. Pored posebnog ambijenta koji vlada u ovom mestu, Sozopol može da se pohvali I veoma lepim plažama. Centralna plaža je najprometnija I smeštena je između Starog I Novog dela Sozopola. Na ovoj plaži je ulaz besplatan I postoji mogućnost iznajmljivanja ležaljki I suncobrana. U Novom delu grada se nalazi takozvana Hermani plaža koja je veoma dugačka I široka. Na njoj su smešteni restorani I barovi u kojima možete da uživate u izuzetnom ukusu hrane I pića. Po mnogima najlepša plaža je takozvana “Zlatna ribica”, koja je od samog centra mesta udaljena oko 3km. Ona je poznata po talasima, pe je surferi obožavaju. Ukoliko volite romantične šetnje po uskim uličicama, dobru hranu u etno restoranima I sunčanje I kupanje na prelepim plažama, onda je Sozopol savršena destinacija za vas. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-bugarska-sozopol


 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024