top image

Letovanje Bugarska Sunčev Breg 2023

Leto Bugarska Sunčev Breg 2023

Letovanje Bugarska Sunčev Breg 2023 - Sunčev Breg predstavlja najpoznatije letovalište u Bugarskoj. Nalazi se u jugoistočnom delu Bugarske I od velikog grada Burgasa je udaljen oko 30-ak km. Severna strana ovog mesta je okrenuta ka Staroj planini I graniči se sa popularnim mestom Sveti Vlas. U tom delu Sunčevog Brega smešteni su najprestižniji hoteli. Sa južne strane ovo mesto se graniči sa veoma poznatim turističkim centrom Nesebrom. Južni deo Sunčevog Brega se nadovezuje na novi deo Nesebra a nakon toga na poluostrvo koje predstavlja istorijski simbol Starog Nesebra. Sunčev breg je destinacija namenjena svima I nudi raznoliku ponudu koja zadovoljava svačije ukuse. Mesto gostima nudi različite tipove smeštaja, od porodičnih hotela, apartmana, luskuznih vila, hotela za mlade I velikih resorta visoke kategorizacije. Pojedini hoteli su smešteni u samom centru grada, a neki u južnom delu pored plaže. Plaža u Sunčevom bregu je peščana I široka I poseduje organizovane delove na kojima mogu da se iznajme ležaljke I suncobrani. Sunčev breg je veoma poznat po svom bogatom noćnom životu, pa je veoma omiljena destinacija kod mladih. Pored urbanih diskoteka I noćnih klubova, tu su I restorani I kafane u kojima možete da isprobate razne spejilaitete I uživate u narodnoj muzici. Pored dobrog provoda, Sunčev breg poseduje I dosta sadržaja za decu pa je takođe ovo jedna od omiljenih porodičnih destinacija. U neposrednoj blizini mesta, kao I u mnogim hoteslkim resortima postoje veliki aqua parkovi koji su namenjeni prvenstveno najmlađima, a ima I onih sa sadržajima za odrasle. Ukoliko volite dobar provod I zabavu, a sve to po veoma pristupačnim cenama, onda je Sunčev breg prava destinacija za vas. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-bugarska-suncev-bregObaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023