top image

Letovanje Bugarska Zlatni Pjasci 2024


Leto Bugarska Zlatni Pjasci 2024 - Hotel

Letovanje Bugarska Zlatni Pjasci 2024 - Zlatni Pjasci predstavljaju pravi raj na zemlji. Sam naziv ima značenje zlatni pesak, pa po mnogim verovanjima postoji mit o piratima. Kako legenda kaže, pirati su nekada davno zakopali veliku količinu blaga na ovoj plaži, nakon čega se priroda naljutila I čitavo zlato pretvorilo u pesak koji je I dan danas zlatne boje. Ovde je more izrazito čisto a samo mesto je proglašeno Nacionalnim Parkom. Zlatni Pjasci su okruženi šumamama I imaju puno zelenila. Plaža je veoma široka, na pojedinim mestima I preko 100 metara širine I dugačka je oko 3km. Zbog okolnih planina letnje temperature su veoma prijatne I iznose oko 27-30C, a more takođe toplo sa prosečnom temperaturom u letnjim mesecima I do 28C. Poznati turistički I moderni centar Varna je udaljen svega 20km od ovog mesta. Mesto je prepuno luksuznih hotela koji pružaju visokokvalitetnu uslugu. Da li je u pitanju opuštajući ili aktivni odmor, Zlatni Pjasci će ispuniti sve vaše želje. Ovde imate preko 30 teniskih terena, odbojkaških I košarkaških igrališta, mogućnost jahanja I kuglanu. Takođe, tu su I razni vodeni sportovi kao I veliki Aqua park. A kada padne veče, Zlatni Pjasci sijaju kao mali “Las Vegas”. Veoma je popularan kao destinacija za odličan provod I zabavu jer poseduje veliki broj diskoteka I noćnih klubova. Tu je I jedan veći kazino u kojem možete da okušate svoju sreću I dobro se zabavite. Pored bogatog sadržaja za zabavu, ovo mesto je poznato I po minerlanim izvorima koja imaju izrazito lekovita svojstva. Veći broj hotela u svom sadržaju ima spa centre u kojima možete da uživate u relaksirajućim masažama I brčkanjem u djakuziju punom lekovite vode. Ukoliko vam je potreban relaksirajući odmor u kombinaciji sa visokim lukuzom onda je ovo mesto savršeno za vas. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-bugarska-zlatni-pjasci


 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024