top image

Letovanje Crna Gora Bar 2024


Leto Crna Gora Bar 2024 - Hoteli i Apartmani

Letovanje Crna Gora Bar 2024 - Bar je mesto u Crnoj Gori okruženo mnogobrijnim hotelima za smeštaj gostiju. Predstvalja pravi turistički grad obasjan suncem I okružen zelenilom. Simbol Bara je njegova luka, a u samoj njegovoj okolini imate puno atrakcija koje su preporuka za obilazak. Bar je veoma lepo I uređeno mesto sa divnim parkovima I zelenim površinama. Važi za jedan od najčistijih gradova crnogorskog primorja. Stari Bar važi za jedno od najstrijih naseljenih mesta na jugoistočnoj Jadranskoj obali. U dolini ovog grada možete pronaći 2000 godina staru vrstu maslina, koja nosi naziv Stara maslina na Mirovici, I važi za najstariju vrstu maslina u čitavom svetu. Klima u Baru je veoma ugodna za boravak. Plaže u Baru se prostiru sve do Herceg Novog, I celokupno mesto sa svim sadržajima pruža turistima lep I opuštajući odmor. Time Travel vas vodi u divnu avanturu kroz Crnu Goru, jer vreme je za putovanja.


Letovanje Crna Gora Bar 2022


Stari deo grada
Na šetalištu

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024