top image

Letovanje Crna Gora Bečići 2023


Leto Crna Gora Bečići 2023

Letovanje Crna Gora Bečići 2023 - Bečići postaju iz godine u godinu sve više popularna turistička destinacija Crne Gore. Od atraktvne Budve su udaljeni svega 3 km, a sa starim gradom u Budvi ga veže lepo šetalište uz samu obalu Jadranskog mora. Na šetalištu se nalaze lepi restorani u kojima možete da isprobate mediteranske specijalitete uživate u pogledu na more. Mesto poseduje veoma razvijenu infrastrukruru I lepu plažu pa samim tim postaje omiljeno kada su u pitanju porodice sa malom decom. Postoje mnogobrojna igrališta za vaše najmlađe dužinom čitave obale. Plaža u Bečićima je peščana I odlično organizovana. Na njoj postoji mogućnost za razne sportove na vodi. Pored hotelskog smeštaja, gostima nudi I lep apartmanski smeštaj za boravak. U Bečićima imate sve neophodne sadržaje koje će zadovoljiti vaše potrebe.

letovanje-crna-gora-becici-naslovnaObaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023