top image

Letovanje Crna Gora Čanj 2024


Leto Crna Gora Čanj 2024 - Hotel i Apartmani

Letovanje Crna Gora Čanj 2024 - Čanj je simpatično mestašce smešteno na Jadranskoj obali, između dva popularna letovališta, Sutomora I Petrovca. Poseduje plažu oko 1,5km dužine, koja je prekrivena izuzetno lepim šljunkom zbog kojeg je sama plaža dobila naziv “Biserna obala”. Čanj pripada Barskoj rivijeri I turistima nudi veliki broj smeštajnih kapaciteta, od vikendica, apartmana do hotelskog smeštaja. Mesto je stvoreno za pravi odmor, izolovano od gužve I buke. More je ovde izuzetno toplo, klima je mediteranska I pruža ugodan boravak u samom mestu. Čanj je malo mesto ali prepuno svega, od restorana, kafića, barova, raznih prodavnica, sadržaja za decu. Namenjeno je svima koji vole miran I opuštajući odmor u mestu koje je okruženo impresivno prirodom i atraktivnim sadržajima koji će zadovoljiti različite potrebe turista. Time Travel vas vodi u divnu avanturu kroz Crnu Goru, jer vreme je za putovanja.


letovanje-crna-gora-canj
 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024