top image

Letovanje Crna Gora Herceg Novi 2024


Leto Crna Gora Herceg Novi 2024 - Hoteli i Apartmani

Letovanje Crna Gora Herceg Novi 2024 - Herceg Novi je skriveni dragulj Mediterana, smešten između planinskog masiva Orjena I ulaza u Bokokotorski Zaliv, po mnogima najlepši zaliv na čitavom svetu. Visoke tvrđave I kamene kule u ovom gradu otkrivaju spoj raznih civilizacija koje su se susretale upravo ovde.
Grad poseduje veći broj istorijskih znamenitosti čiji duh možet osetiti I dan danas. Herceg Novi važi za grad sa najtoplijom klimom, sa 220 sunčanih dana u toku godine. Pored bogate istorije koje se oseća u ovom gradu, Herceg Novi poseduje I modernu I ubanu stranu. Kako za ljubitelje mirnijeg odmora, tako I za one koji vole dobar prpvod I zabavu, nudi bogat izbor restorana, kafića I klubova. Ovo mesto je defintivno za sve I pravi je spoj uživanja u lepim plažama, kupanja u toplom moru, romantičnim šetnjama ulicama koje odišu istorijom I dobrog provoda I zabave. Time Travel vas vodi u divnu avanturu kroz Crnu Goru, jer vreme je za putovanja.

letovanje-crna-gora-herceg-novi-naslovna2

letovanje-crna-gora-herceg-novi-naslovna1


 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024