top image

Letovanje Crna Gora Igalo 2024


Leto Crna Gora Igalo 2024 - Hoteli i Apartmani

Letovanje Crna Gora Igalo 2024 - Igalo je pripijeno uz popularni turistički centar Herceg Novi. Smešteno u podnožju planine Orjen I najlepšem zalivu na svetu, Bokokotorskom zalivu. U Igalu su vladale različite kulture I civilizacije koje su I danas ostavile trag, kako na sam način života tako I na lokalnu arhitekturu. Ovo mesto krase lepe ulice I elegantno stepenište Igalo Lečičišta koje odiše istorijom Mediterana, a sa druge strane oslikava modernu I atraktivnu turističku ponudu. Odlična pozicija Igala I Herceg Novog čine ove dve destinacije najpopularnijim mestima na Jadranu. Pored istorije I autentične lepote, poznato je I po lekovitim svojstvima-morskom blatu sa Blatne plaže. Mnogi Igalo nazivaju Stara banja, pa samim tim predstvalja zdravstveni centar Crnogorskog primorja. Prosečna temperature u toku godine iznosi oko 16C, a kiša je veoma retka pojava. Igalo poseduje oko 250 sunčanih dana u toku jedne godine, a sezona traje od počtka maja pa sve do kraja oktobra. Gostima su na raspolaganju razni smeštajni objekti, od klasičnih hotela, do zdravstvenih lečilišta, hotela sa spa tretmanima I ostalim sadržejem. Time Travel vas vodi u divnu avanturu kroz Crnu Goru, jer vreme je za putovanja.

letovanje-crna-gora-igalo

letovanje-crna-gora-igalo-naslovna1
30m od plaže
150m od mora

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024