top image

Letovanje Crna Gora Petrovac 2024


Leto Crna Gora Petrovac 2024 - Hoteli i Apartmani

Letovanje Crna Gora Petrovac 2024  - Petrovac je malo mestašce smešteno u Crnoj Gori I predstvalja pravi primorski raj za turiste. Klima u ovom mestu je mediteranska I veoma blaga, sa preko 300 sunčnih dana godišnje. Mesto obiluje neverovatnom prirodnom lepotom koja skriva brojne uvale, lepe I peskovite plaže I mnogobrojne zalive. Po mnogima su u vom delu Jadrana najlepše plaže za sunčanje I kupanje. Petrovac gostima nudi veliki izbor hotela luskuznog sadržaja sa hotelskim jako lepim uređenim plažama. Isto tako, pored luskznih hotelskih kompleksa, gostima su na raspolaganju I skromniji hoteli, kao I apartmanski smeštaj. Najlepši ukrasi ovog mesta su njegove masline, lovor, pomorndže I limuni. Posebnu lepotu odaju šume izrasle u kamenu koje okružuju čitav zaliv. Prostrana plaža okružena šumom I bujnom vegetacijom pružiće vam miran I opuštajući odmor. Petrovac je destinacija za sve one koji uživaju u egotičnom ambijentu na prelepim plažama okruženim zelenilom. Time Travel vas vodi u divnu avanturu kroz Crnu Goru, jer vreme je za putovanja.


letovanje-crna-gora-petrovac


50m od plaže
80m od plaže
100m od plaže
Na plaži
150m od plaže
150m od plaže
200m od plaže

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024