top image

Letovanje Crna Gora Šušanj 2023

Leto Crna Gora Šušanj 2023

Letovanje Crna Gora Šušanj 2023 - Šušanj je turističko mesto Crne Gore ušuškano između Bara I Sutomora. Poseduje divnu šljunkovitu plažu dugačku 2 km koja nosi naziv Žutokrlica. Plažu krasi borova šuma koja se spušta sve do same obale I stvara prirodnu hladovinu na njoj. Ova plaža je odlično organizovana I lepo uređena, a okružena je kafićima I barovima u kojima možete da se osvežite u letnjim danima. Sa ove plaže se redovno obraćaju brodići koji voze do obližnjih atraktivnih mesta: Budve, Svetog Stefana, Sutomora, Petrovca I drugih mesta, pa vrlo lako možete da skoknete do obližnjeg grada. Borova šuma, more I mediterasnka klima idealni su uslovi za boravak I preporuka su osobama koje pate od disajnih i plućnih bolesti. Šušanj pripada opštini Bar, od kojeg je udaljen svega 1km, pa samim tim predstavlja I njegovo predgrađe. Sa Barom je povezano lepim popoločanim šatalištem, pa vrlo lako možete biti u oba mesta. Šušanj je malo mesto I simpatično, ali u sezoni prepuno turista. Šušanj je prava oaza okružena borovom šumom koja pruža pravo letnje osveženje, i destinacija je preporuka svima koji vole egzotičan a u isto vreme I miran I aktivan odmor. Time Travel vas vodi u divnu avanturu kroz Crnu Goru, jer vreme je za putovanja.

letovanje-crna-gora-susanj
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023