top image

Letovanje Crna Gora Sutomore 2024


Leto Crna Gora Sutomore 2024 - Hoteli i Apartmani

Letovanje Crna Gora Sutomore 2024 - Sutomore predstavlja jednu od najtraženijih destinacija kada je u pitanju Crnogorsko primorje. Klima uzrokovana od planisnkih lanaca I otvorenog mora stvorila je veoma prijatan boravak u ovom mestu. Najlepši ukras Sutomora je njegova široka peščana plaža koja u sezoni mami veliki broj tursita. Plaža je okružena brojnim kafićima, barovima I restoranima u kojima možete da uživate u bogatom ukusu mediterasnkih jela I pića. Ovo turističko mesto pripada opštini Bar I obuhvata obalu dugačku oko 30km. Pored lepe plaže ušuškane ispod planinskih veneca, Sutomore je grad poznat po istorijskim znamenitostima od kojih su najznačajniji Crkva Svete Petke I Tvrđava Haj Nehaj. Sutomore je savršeno mesto za odmor i preporuka je svima. Nudi veliki broj hotela I apartmana za smeštaj, koji pružaju raznovrsne usluge I sadržaje. Time Travel vas vodi u divnu avanturu kroz Crnu Goru, jer vreme je za putovanja.

Letovanje Crna Gora Sutomore 2022 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024