top image

Letovanje Crna Gora Tivat 2024


Leto Crna Gora Tivat 2024 - Hoteli i Apartmani

Letovanje Crna Gora Tivat 2024 - Tivat je veoma značajan turistički centar Crne Gore. Smešten je ispod planine Lovćen u samom srcu Bokokotorskog zaliva. U južnom delu Tivta nalazi se aerodrom, pa je turistima pored sopstvenog I autobuskog prevoza na raspolaganju I avio prevoz do ove destinacije. Egzotičnu lepotu ovom mestu doprinosi poluostrvo Luštica, smešteno sa zapadne strane mesta. U severozapdnom delu Tivta ušuškan je Zaliv koji osvaja svojom lepotom. Tivat je poznat po veoma čistom moru I prijatnoj klimi kojoj doprinosi blizina planine Lovćen, pa je I u najtoplijim mesecima ovde veoma prijatno. Mesto krase palme, razno tropsko bilje, šareno cveće, pomorandže, limuni, masline, mimoze, bademi I ostalo bilje. Čitav grad je prepun cveća I zelenila. Čuveni park koji je smešten u samom gradu važi za jedan od najlepših parkova Bokokotorskog zaliva. U njemu možete videti najlepša stable raznovrsnih drveća koja su donosili primorci iz različitih delova sveta. Tivat nudi bogat sadržaj za zabavu I uživanje, I smeštaj u raskošnim hotelima koji odišu kvalitetom I luksuzom.
Time Travel vas vodi u divnu avanturu kroz Crnu Goru, jer vreme je za putovanja.


Letovanje Crna Gora Tivat 2022 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024