top image

Letovanje Crna Gora Ulcinj 2024


Leto Crna Gora Ulcinj 2024 - Hoteli i Apartmani

Letovanje Crna Gora Ulcinj 2024 - Ulcinj se nalazi u najjužnijem delu Jadradnkog primorja, a smešten je u jugoistočnom delu Crne Gore. Južna strana Ulcinja izlazi na Jadrasko more, dok istočnom stranom mesta teče reka Bojana. Ovo turističko mesto smešteno je na otvorenom moru, naspram čuvenih Otrantskih vrata. Ulcinj je veoma brdovit grad I dalje se razvija u brdo. Zapadno od njega smeštena je crnogorska luka Bar I istoimeni primorski grad. Pored luksuznog hotelskog smeštaja, Ulcinj nudi smeštaj u vilama I apartmanima. Hoteli su visoke kategorizacije sa veoma širokim uređenim plažama koje su posute najsitnijim peskom. Čitav ovaj region obiluje plažom dužine skoro 20km od kojih je 15km peščana. Ulcinj može da se pohvali I uzgajem finih vrsta maslina, lekovitim morskim blatom I peskom, I mineralnom sumpornom vodom. Time Travel vas vodi u divnu avanturu kroz Crnu Goru, jer vreme je za putovanja.

letovanje-ulcinj-crna-gora-autobusom-apartmani-smestaj-naslovna 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024