top image

Letovanje Dubai 2024


Egzotična Destinacija Dubai 2024

Letovanje Dubai 2024 - je najmoćniji grad emirate u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Smešeten je na samoj obali Persijakog zaliva. U Dubaiju živi preko 1,5 stanovnika I predstavlja prestonicu emirata. Ovo je jedna od najpoznatijih svetskih destinacija, I to po veoma visokoj stopi razvoja. Dubai je posle Šangaja grad koji se najbrže razvio u pravi urbani, moderni I industrijski centar. U prošlosti je veći deo stanovništa živeo skromno I to od ribolova I lova na školjke, a danas se dnevno izgradi u proseku po 800 novih stanova I kuća. Najveću ekspanziju Dubai je doživeo 1996. godine kada se deseio veliki pronalazak nafte. Sav novac od nafte je pametno uložen u grad I njegovu ubrzanu izgradnju. Danas je Dubai prepun luksuznih hotela,dugih peščanih plaža, velikih tržnih centara, diskoteka, restorana I neopisivih čuda modernih građevina koje se ponosno uzdižu I krase ovaj grad. Kada padne veče, Dubai sija u million boja I celim gradom vlada posebna magija koja se ne može opisati rečima. Poseban simbol je čuveni hotel u obliku jedra Burdž Al Arab-jedini hotel u svetu sa 7*, spektakularne igrajuće fontane koje svelte u raznim bojama, visoke arhitektonske građevine u staklu, veštačko ostrvo u obliku palme, Burdž Kalifa-najveća zgrada na svetu, ski centar koji je pokriven I mnoge druge građevine I sadržaji. Od malog I skromnog mesta Dubai je danas postao svetska metropola I grad budućnosti.

Letovanje Dubai 2022  letovanje-egzoticne-destinacije-dubai

Dubai - Individualno putovanje

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024