top image

Letovanje Egipat Sharm el Sheik 2023

Leto Egipat Sharm el Sheik 2023


Leto Egipat Sharm El Sheik - Sharm El Sheik važi za jedno od najposećenijih delova Egipta. Smešteno je u azijskom delu ove zemlje. Obiluje veoma razuđenom obalom koja je posuta sitnim finim peskom zlatne boje. Karakteristično za Sharm El Sheik je čisto I tirkizno more, dug plićak I veoma raznolik podvodni svet. Mnoštvo šarenih ribica I egzotični koralni grebeni koji privlače ljbitelje ronjenja. U Sharm-u imate veliki izbor hotelskog smeštaja od najluksuznijih resorta do standardnih hotela koji su vam na raspolaganju. Dužina obale iznosi oko 50-ak kilometara. Dužinom obale su smeštena tri poznata zaliva: Nabq Bay, Sharks Bay I Naama Bay. Naama Bay predstavlja stari deo ovog mesta. Tu se nalaze mnogobrojni hoteli. Naama Bay ima prelepo šetalište uz obalu na kojem su načičkani restorani I razne prodavnice, gde turisti mogu dobro da se zabave. Tu je I njihova čuvena pijaca na kojoj možete da pazarite razno voće I egzotične začine. Za kupovinu suvenira preporuka je Old Market, kao I čuveni shoping centar Mercato. Iz Sharm El Sheik-a možete na razne izlete koji će vam sigirno ostati u sećanju.

letovanje-egipat-sharm-el-sheik          letovanje-egipat-sharm-el-sheik       letovanje-egipat-sharm-el-sheikYuta

Last Minute Ponude

Kursna Lista

General Osiguranje

Poslovni Partneri


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023