top image

Letovanje Grčka Afitos 2024


Leto Grčka Afitos 2024 - ApartmaniLeto Grčka Afitos 2024 Aranžmani - Ukoliko ste ljubitelj jedinstvenih mesta koje pružaju posebnu atmosferu i prosto se izdvajaju od drugih destinacija, onda je Afitos vaš savršen izbor. Nalazi se na poluostrvu Halkidiki, na prvom prstu i pruža neverovatan i jedinstven pogled na zaliv. Ovaj istorijski gradić oslikan kamenim kućicama, prepun cveća, nastao je iz nekadašnjih antičkih vremena, danas je pravi mediteranski grad posebne lepote. Ono što ga izdvaja od drugih mesta je ogromna stena na kojoj je smešten sam grad, iznad prelepe peskovite obale mora. Na plaži ovog mesta su brojni kafići i barovi, a postoje i razne uvale u samoj okolini za one koji žele da se izoluju i uživaju u divnoj prirodnoj vgetaciji. More je ovde veoma toplo i kristalno čisto. Ima par prodavnica, radnjica sa suvenirima i divne restrorane sa kamenom fasadom. Preporuka je za turiste koji prvenstveno užvaju u divnom pogledu, toplom moru i ukusnoj hrani. Od poznatih letovališta (Pefkohori, Haniioti, Polihrno, Kalitea), udaljen je oko 20km. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

Letovanje Grčka Afitos Grad

Letovanje Grčka Afitos More
Povoljna cena

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024