top image

Letovanje Grčka Akti Elias 2024


Leto Grčka Akti Elias 2024 - Apartmani


Letovanje Grčka Akti Elias 2024 - Akti Elia je manje turističko mesto na na drugom prstu Halkidikija – Sitoniji, kome je najbliži gradić Nikiti. Od Soluna je udaljeno 110 kilometara. Akti Elia (ili Akti Elias kako ga neki nazivaju) je poznato po svojoj dugoj obali koja se prostire na čak 30 kilometara. Uzani pojas zlatnog peska i borove šume u ovom mestu pravi su izbor za osobe koje ne vole gužvu i pravi odmor, dok je zbog ovako guste šume veoma preporučeno deci koja boluju od astme i bronhitisa. Iako je malo mesto ima dovoljno taverni, prodavnica, barova i restorana u kojima možete probati hranu izuzetnog ukusa i kvaliteta. Ukoliko volite da se prošetate uveče, onda je Nikiti pravi izbor za to. U ovom pojasu se nalaze neki od najpoznatijih hotela: Elea Village 3*, Athena Pallas Village 5*, Anthemus Sea 4* superior i mnogi drugi…Akti Elia u prevodu znači obala maslina. Ima dugačku obalu koja se prostire dužine i do 30km. Plaža u ovom letovalištu je većim delom posuta finim zlatnim peskom, dok je u ostalim delovima negde sitan a negde krupan šljunak. Ono što je autentično za ovo mesto je izrazito čista i kristalna voda koja predstavlja pravo uživanje svima onima koji vole kupanje u moru. Mesto je malo i ima svega par taverni i prodavnica. Namenjeno je prvenstveno onima koji baš žele miran odmor, daleko od svih. A svakako je popularno turističko mesto Nikiti u neposrednoj blizini, pa samim tim je pravi izbor za one koji budu želeli da prošetaju i osete malo urbaniju sredinu. Celo mesto je okruženo maslinjacima i bujnom vegetacijom , pa je sam vazduh i klima posebno prijatna i čini boravak u ovom mestu još ugodnijim. Time Travel vas vodi u nezabpravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-grcka-akti-elias2

letovanje-grcka-akti-elias3


  


Miran odmor

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024