top image

Letovanje Grčka Dionisos Beach 2024


Leto Grčka Dionisos Beach 2024 - Apartmani


Letovanje Grčka Dionisos Beach 2024 Aranžmani - Dionisos Beach je malo mestašce smešteno na Halkidikiju, svega oko 50km udaljeno od Soluna. Od poznatog velikog mesta na Halkidikuju-Nea Mudanje udaljen je samo 3km. Mesto je lepo i malo, okruženo palmama, pa samim tim ima pravi morski šmek. Duž same obale, prostire se prelepo šetalište gde su načičkani kafići, restorani i beach barovi. Šetalište je posebno lepo u večernjim satima, sa palmama i raznobojnim cvećem koje se utapa u svetiljke koje obasjavaju popločani put. U samom centru Dionisosa smešten je simpatični gradski trg, gde se nalazi i luna park koji predstavlja pravu zabavu za decu. Dionisos ima par super marketa, radnjica sa suvenirima i razne prodavnice i butike, tako da vam osnovne stvari neće ovde faliti. Ukoliko imate potrebu da ozbiljno pazarite, tu vam je odmah Nea Mudanja koja ima puno butika i raznih radnji. Plaža je peščana i sa nje se pruža poglred na neverovatne zalaske sunca. Ovo mesto je pravi raj i idelano za one koji žele odmor i mirnije letovanje. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

Letovanje Grčka Dionisos Beach Pesak

Letovanje Grčka Dionisos Beach Plaža


50m od plaže
350m od plaže
50m od mora
80m od plaže
80m od plaže

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024