top image

Letovanje Grčka Gerakini 2024


Leto Grčka Gerakini 2024 - Apartmani


Letovanje Grčka Gerakini 2024 - Gerakini se nalazi na samom početku drugog prsta – Sitonija. Od Soluna je udaljen svega 80km. Mesto je veoma mirno i jako malo ali poseduje par supermarketa, radnji, poslastičarnica i ostalih sadržaja koji zadovoljavaju osnovne potrebe svakog turiste. Sam položaj mesta je savršen, jer se nalazi između dva prsta Halkidikija, Sitonije i Kasandre, pa je samim tim zaštićeno od vetrova i talasa. Plaža je većim delom peksovita ali je uska. Boja mora u nekim delovima nije plava kao u ostalim mestima na Halkidikju, a razlog tome je specifična tamnija boja peska. Celom dužinom plaže prostire se šetalište, a samo mesto poseduje i manji centar sa sadržajem za decu . Savršena je polazna tačka za obilakse okolnih plaža na Sitoniji. Preporuka je porodicama sa decom, ali i za one koji vole aktivniji odmor, obzirom da je dobra baza za obilaske većih mesta koja su svega oko 10-ak kilometara udaljena od Gerakinija. Preporuka za posetu je svakako glavni grad Poligiros koji se nalazi svega 15km od Gerakinija. Poligiros je urban, spada u veliko mesto poluostrva i prepun je svega. Ima poseban šmek jer se nalazi na nadmorskoj visini od 500-600 metara, pa samim tim ima prijatnije klimatske uslove i u vreme sezone kada su najtopliji meseci u godini. Turistima su u ponudi vile i apartmani, ali i par luskuznih hotela upravo u Gerakiniju. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-halkidiki-sitonija-gerakini-smestaj-apartmani-vile-hoteli-povoljno-prevoz

letovanje-grcka-gerakini2 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024