top image

Letovanje Grčka Hoteli Solunska Regija 2024


Leto Grčka Solunska Regija 2024 - Hoteli

Letovanje Grčka Hoteli Solunska Regija 2024 - U okviru Solunske regije se nalaze najpopularnija letovališta poput Stavrosa, Asprovalte i Vrasne. Ovo su mirnija letovališta, savršena za porodice i pravi odmor. 
Satvros
Stavros je najpoznatije letovalište ove regije, kao i generalno kompletne severne Grčke. Svake sezone ga preplavljuje sve veći broj turista. Stavros se nalazi u zalivu Strimonikos, 80 km istočno od Soluna i na samo 6 kilometra od novog autoputa (Solun – Kavala). Tradicionalno grčko primorsko mesto sa blagom klimom, kristalno čistim morem i dugim peščanim plažama zadovoljiće i najzahtevnije posetioce. Idealno je mesto za letovanje porodica sa decom i za one koji žele da provedu opušten i ležeran odmor. Ovde ćete lako zaboraviti na obaveze, gradsku gužvu i buku. Ambijent je tih, umirujući i izuzetno prijatan. Vreme možete provesti posećujući brojne restorane, taverne, prodavnice. Topla dobrodošlica, dobro uređene i održavane plaže, veoma raznovrsna gastronomska ponuda, obilje zelenila pružiće vam zadovoljstvo odmora koji nećete zaboraviti.
Asprovalta
Asprovalta je još jedna popularna destinacija među našim turistima koji vole mirniji i manje aktivan odmor. Predstavlja skromno i malo mesto sa neverovatno ljubaznim meštanima koji verno neguju duh grčke tradicije.
Ovo grčko letovalište pripada opštini Volva i okrugu Solun, a od samog grada Soluna je udaljeno oko 80km. U njegovoj neposrednoj blizini, na samo 8km i par minuta vožnje se nalazi svima dobro poznato mesto Stavros. Sa tri strane je okružena planinama i bogatom prirodom, zbog čega je poznata po savršenoj klimi i svežem, čistom vazduhu.
Vrasna
Vrasna (Nea Vrasna i Vrasna Beach) je letovalište koje se nalazi na oko 80 kilometara istočno od Soluna i isto toliko zapadno od Kavale i Tasosa. Smeštena na dva kilometra od novog autoputa (Solun - Kavala), između Asprovalte i Stavrosa, na svega četrdesetak kilometara od Svete Gore i Uranopolisa, predstavlja idealnu lokaciju za pravi porodični odmor, ali i polaznu tačku za mnoge izlete i obilazak brojnih plaža u okolini. Za Nea Vrasnu i Vrasna beach je karakteristična prelepa peščana plaža duga oko 1km, čisto i toplo more, tradicionalno ljubazni domaćini, nove kuće koje nude studija i apartmane po povoljnim first minute i last minute cenama. Mesto je u letnjim mesecima izuzetno posećeno, živo, prepuno turista iz Srbije i okolnih zemalja, dok je zimi pretežno nenaseljeno.U letovalištima (koja se nadovezuju jedno na drugo) ćete moći uživati u šetnji uz dugo uređeno šetalište, kao i u brojnim restoranima, kafićima, poslastičarnicama, dok ćete kompletnu nabavku za vaš smeštaj moći obaviti u dobro opremljenim lokalnim marketima. Za veće kupovine, na samo 1 kilometar od Vrasna beach možete posetiti market Lidl.
Njihova blizina, prelepe peščane plaže i bogat sadržaj čine veliku posećenost ove regije. Pored ovih mesta, tu su i mnoga mirnija i još uvek neotkrivena mesta, a u neposrednoj blizini Soluna. Takođe, i u samom gradu Solunu i njegovoj okolini postoji veliki broj hotela sa privatnim plažama. Pored preporuke hotela na web stranici, u ponudi je mnogo veći izbor hotelskog smeštaja čiju raspoloživost možete proveriti na upit. Kontaktirajte nas i rezervišite svoj omiljeni hotel u Solunskoj regiji, jer vreme je za putovanja. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu. 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024