top image

Letovanje Grčka Kalamitsi 2024


Leto Grčka Kalamitsi 2024


Letovanje Grčka Kalamitsi 2024 - Kalimitsi je poznato turističko kamp naselje smešteno na Sitoniji. Veoma je malo i ima tek nekoliko taverni, prodavnica i kafića za osnovne potrebe turista. U ponudi su uglavnom vile i apartmani koji su na raspolaganju turistima. Ono što ovo mesto izdvaja od ostalih je neverovatno lepa plaža koja ima izrazitu zatnu boju. Plaža je peščana a more smaragdno plav-zelene boje. Plaža nosi isti naziv kao i samo mesto – Kalamitsi i važi za jednuod najlepših na celom polusotrvu. Sama plaža se nalazi u uvali, pa je samim tim bez talasa i vetrova. Mesto je savršeno za parove i porodice, kao i sve one koji vole mirniji odmor. Odličan je izbor i onima koji na more dolaze sopstvenim prevozom, te lako mogu skoknuti do nekog od dva veoma popularna mesta: Sarti ili Neos Marmaras. Kalamitsi je od oba mesta udaljen svega oko pola sata vožnje kolima. Za sve ljubitelje sunčanja i kupanja na divnoj peščanoj plaži, daleko od gradske vreve i buke, Kalamitsi je pravi izbor i preporuka Time Travel agencije.

letovanje-grcka-kalamitsi2

letovanje-grcka-kalamitsi3
80m od plaže
80m od plaže
20m od plaže


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023