top image

Letovanje Grčka Kefalonija 2024


Leto Grčka Kefalonija 2024 Avionom / Autobusom


Letovanje Grčka Kefalonija 2024 Aranžmani - Kefalonija je najveće ostrvo jonskog arhipelaga i ima planinsku mediteransku klimu. Ima predivnu boju mora koja se preliva iz najlepših plavih u zelene tirkizne nijanse. Okružena je bujnom vegetacijom i pored zelenila poseduje neverovatno lepe peskovite plaže i uvale. Kefalonija je super povezana trajektima pa je samim tim i odlična baza za posetu i obilazak ostrva iz okruženja. Ostrvo je savršeno za avanturiste koji vole dinamičnij odmor i obilaske. Najpoznatije turističke destinacija na ovom ostrvu su: Argostoli-glavni grad ostrva, Lassi-popularno i urbano mesto, Skala-najtraženija i najlepša turistička destinacija.
Argostoli je prestonica ovog ostrva i skoro pa je povezan sa poznatim mestom Lassi, od kojeg je udaljen svega par kilometara. Pravi morski gradić koji poseduje aerodrom i u letnjim mesecima je prepun turista. Ima puno restorana, prodavnica, kafića, taverni, suvernica, poslastičarnica u kojima turisti mogu da probaju autentičan sladoled od kozjeg mleka koji je poseban slatkiš ovog ostrva. Simbol Argostolija je i čuveni most Drapano koji povezuje ovaj morski gradić sa suprotnom stranom zaliva. Iz Argostolija postoji mogućnost odlaska trajektom u mesto Liksuri, koji je načičkan restoranima i ima divan park za najmlađu populaciju.
Lassi je najpopularnije turističko mesto namenjeno svima, kako onima sa skromnijim zahtevima, tako i turistima sa većim budžetom. Pruža hotelski i apartmanski smeštaj od niske kategorizacije do visokog luskuza. Obala Lassija je bogata malim uvalama i pretežno peščanim i jako lepim plažama. Poseduje tri glavne plaže koje se nalaze u samom mestu: Gradska, Makri Jalos i Plati Jalos beach, kao i one sporedne u okolini mesta. Ove dve plaže deli jedna stena preko koje se nalazi staza pa turisti mogu lako da prelaze sa jedne plaže na drugu.
Skala je po mnogima jedno od najlepših destinacija čitavog ostrva. Nekadašnje nerazvijeno selo, danas je preraslo u predivnu turističku destinaciju. Pored prelepih peščanih plaža ovo mesto krasi dosta zelenila i četinari koji se ponosno uzdižu i ovom mestu daju posebnu svežinu i lepotu. Skala putnicima nudi veliki broj apartamsnkog i hotelskog smeštaja razne kategorizacije. Sastoji se iz novog dela i starog dela grada. U novom delu su restorani, kafići i razne prodavnice, dok je stari deo tipični grčki duh kroz koji se provlači arhitektura i istorija.
Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-grcka-ostrvo-kefalonija-hoteli-apartmani-smestaj-prevoz-autobuski-avionski-sopstveni-povoljno-aranzmani-vile

letovanje-grcka-ostrvo-kefalonija-hoteli-apartmani-smestaj-prevoz-autobuski-avionski-sopstveni-povoljno-aranzmani

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024