top image

Letovanje Grčka Kriopigi 2024


Leto Grčka Kriopigi 2024 - Apartmani

Letovanje Grčka Kriopigi 2024 - Kriopigi je jedno divno mestašce koje se nalazi između Polihrona i Kalitee. Od oba mesta je udaljeno svega 5km. Ovo prelepo mesto okruženo borovom šumom predstavlja pravi mali dragulj egejskog mora. Ovo simpatično mesto turistima pruža boravak u malim grčkim tradicinalnim kućicama, isto tako nudi i luskuzne vile i apartmane. Kiopigi poseduje i prelepe i luksuzne hotele kategorizacije od 3* do 5*. Mesto ima svega oko 500 meštana i spada u kategorizaciju sela. Sastoji se od starog i novog dela, od kojih je i stari i novi deo mesta lep na svoj način. Iz samog Kiopigija možete da uživate u pogledu na zaliv Toroneos i na prelepu Sitoniju. Ušuškano mesto sa malim i uskim uličicama i niskim kućicama pravo je uživanje turistima kojima je potrebna miran i relaksirajući odmor. Samo mesto je prepuno restoranima sa tradiconalnim jelima, kafićima, prodavnicama..i to najviše u novom delu mesta koje odiše modernim i ubanim duhom, dok u starom delu mesta vlada prava grčka atmosfera. Plaža u Kriopigiju je peščana i većim delom uska, dok je u južnom delu mesta plaža široka i sa postepenim ulaskom u vodu, što je samim tim savršeno za decu. Na plaži se većim delom nalaze suncobrani i ležaljke koji mogu besplatno da se koriste uz konzumaciju pića od obližnjih kafića i barova na plaži. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-grcka-halkidiki-kasandra-smestaj-apartmani-hoteli

letovanje-grcka-kriopigi1

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024