top image

Letovanje Grčka Litohoro 2024


Leto Grčka Litohoro 2024 - Apartmani


Letovanje Grčka Litohoro 2024 - Litohoro je planinski morski gradić smešten na 300 metara nadmorske visine u podnožju planine Olimp. Sastoji se od kamenih uličica, u grčkom je stilu, sa malim uskim uličicama i seoskim grčkim kućicama. U samom srcu mesta se nalazi gradski trg sa prelepom fontanom. Okružen restoranima, tavernama i raznim radnjama. Iz ovog tradicionalnog grčkog gradića se pruža zanosan pogled na Egejko more i na planinu Olimp. Nadomak trga smeštena je crkva kao i igralište namenjneno najmlađoj populaciji. Poseduje svoju sopstvenu plažu u podnožju,koja je od samog centralnog mesta udaljena oko 5km. Plaža je lepa i peščana, a more se preliva u najfinje nijanse tirkizne boje. Litohoro je odlično povezano autobuskom linijom koja je redovna i vozi prema poznatom turističkom centru Katerini. Do Poznatog mesta Larisa i glavne prestonice Soluna, Litohoro je povezano železnicom. Ovaj autentični gradić je pravi izbor za one koji vole kombinaciju mora i planinskog vazduha. Turistima je pored apartamsnkog smeštaja na raspolaganju i hotelski smeštaj koji gostima nudi pansionsku uslugu i bogat sadržaj. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-grcka-smestaj-litohoro-vile-apartmani-hoteli-povoljno-first-minute

letovanje-grcka-smestaj-litohoro-vile-apartmani-hoteli-povoljno-last-minute

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024