top image

Letovanje Grčka Lutra 2024

Leto Grčka Lutra 2024 - ApartmaniLetovanje Grčka Lutra 2024 
- Lutra je simpatično mestašce smešteno na zapadnoj strani Kasandre. Lutra u prevodu znači banja, što oslikava I samu destinaciju bogatu termalnim vodama. Ovo mesto je od Soluna udaljeno oko 120km, dok je od poznatog mesta Agija Paraskevi udaljeno svega 3km, od Nea Skionija 5km, od poznatog letovališta Pefkohori 8km. Lutra je ušuškana u borovu šumu, I u kombinaciji sa morem stvara ugodan boravak I odmor. U ovom selu živi svega stotinak meštana koji se uglavnom bave ribolovom, pčelarstvom, poljoprivredom I turizmom. Samo mesto poseduje peščanu plažu, a u pojedinim delovima kamenitu, koja je okružena restoranima, kafićima, tavernama I bech barovima. U neposrednoj okolini nalazi se par manjih plaža na stenama. Zbog lepote I čistoće mora u ovom delu Grčke, Lutra ponosno nosi plavu zastavicu za kvalitet I lepotu. Glavna atrakcija mesta je čuvena tavenrna Captain Fish, dok je Villa Stasa Sea Bar smeštena na steni, poznata po neverovatnom pogledu na pučinu. U samom mestu postoji par marketa za osnovne potrebe. U neposrednoj blizini Lutre je veće mesto Kasandrija u kojem se nalazi čuveni market Lidl. Glavni simbol Lutre je spa centar sa lekovitom vodom smešten na brdu, iznad samog turističkog centra. Smešten je na samoj obali, tačnije na steni I poseduje otvoreni I zatvoreni bazen sa morskom toplom vodom koja je lekovita I veoma dobra za razna kožna oboljenja, reumu I razne urološke I ginekološke probleme. Voda u ovoj banji je preko 33C I ne preporučuje se dug boravak u njoj. Ovo mesto je lek za dušu I telo I pružiće vam nezaboravne trenutke koje ćete dugo pamtiti. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-grcka-lutra1

letovanje-grcka-lutra3

120m od plaže
Na plaži
Na plaži


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023