top image

Letovanje Grčka Makrigialos 2024


Leto Grčka Makrigialos 2024 - Apartmani


Letovanje Grčka Makrigialos 2024 - Makrigialos je jedna od najpovoljnijih turističkih destinacija. Priprada Olimpskoj regiji i od Soluna je udaljeno svega 50km. Mesto je malo i mirno ali lepo uređeno sa širokim ulicama. Ulazak u more je postepen a plaža je peščana ali nešto uža. Na plaži imate suncobrane i ležaljke koji su besplatni uz konzumaciju pića iz obližnjih kafića i beach barova. Postoje i delovi plaže koji su slobdni za korišćenje bez ležaljki i suncobrana. Uz samu obalu se prostire prelepo šetalište, a iznad su smeštemi restorani, taverne, prodavnice, radnje i ostalo. Centar Makrigialosa se nalazi izvnad plaže i šetališta i poseduje veliki trg okružen raznim radnjama, restoranima, pekarama.. U blizini ovog mesta se nalazi poznata i jako lepa plaža Bora Bora, do koje možete doći i šetnjom. Plaža Alikes Kitros koja se nalazi na 10km od Makrigialosa je lekovita i poseduje lekovito blato. Svake godine u drugoj polovini jula u Makrigialosu se tradicionalno održava festival školjki, gde možete probati razne vrste morskih specijaliteta i uživati u ukusima domaćeg grčkog vina. Za one koji vole opušten i miran odmor po veoma povoljnoj ceni, Makrigialos je pravi izbor. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-grcka-makrigialos-vile-apartmani-povoljno-autobuski-sopstveni-prevoz-first-minute

letovanje-grcka-makrigialos-vile-apartmani-povoljno-autobuski-sopstveni-prevoz-last-minute
Povoljna cena

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024