top image

Letovanje Grčka Metamorfozis 2024


Leto Grčka Metamorfozis 2024 - Apartmani


Letovanje Grčka Metamorfozis 2024 - Metamorfozis se nalazi na drugom prstu-Sitoniji, na samom ulasku na poluostrvo. Ovo specifično i autentično mesto važi za pravu vazdušnu banju Grčke, jer je ušuškano u gustu borovu šumu. Preporuka je svima koji imaju probleme za astmom i bronhijama, i veruje se da boravkom u ovom mestu, sa kombinacijom mora, soli i borove šume rešava sve zdravstvene probleme tog tipa. Miris četinara i miris mora čine ovo mesto poesbnim za boravak i uživanje. Plaža u mestu je peščano-šljunkovita i u nekim delovima bogata prirodnim hladom. Uska je ali je izrazito lepa u pojedinim delovima gde borova šuma dolazi skroz do vode. Boja mora ima divnu smaragdnu boju zbog same okolne bujne vegetacije. Mesto je malo ali ima radnjica, supermarketa, restorana, prodvnica i zadovoljava sve potrebe turista. Turistima su na raspolaganju vile i apartamani, ali i veći broj hotelskog smeštaja koji su kategorizacije od 3* do 5*. Mesto je idelano za pravi odmor, a ujedno je pravi lek za dušu i telo. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu, jer vreme je za putovanja.

letovanje-grcka-metamorfozis2

letovanje-grcka-metamorfozis3

                   

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024