top image

Letovanje Grčka Nea Plagia 2024


Leto Grčka Nea Plagia 2024 - Apartmani


Letovanje Grčka Nea Plagia 2024 - Nea Plagia predstvalja još uvek neotkriveni biser Sverozapadnog Halkidikija. Mesto je smešteno na samom ulasku poluostrva, na početku prvog prsta Kasandre. Ono što posebno izdvaja ovo mesto je sam naziv Nea Plagia, što u prevodu znači najlepša plaža. Prelepa plaža posuta zlatnim sitnim peskom dužine 4km uz koje se nalazi divno šetalište predstavlja pravi raj za turiste. Poseduje dosta kafića, barova, restorana, prodavnica I ostalog sadržaja. Nea Plagia je pravi spoj opuštajućeg odmora a u isto vreme urbanog I zanimljivog letovanja. U ovom mestu je posebno lep zalazak sunca u kojem možete uživati do kasnih popodnevnih sati. Ono što izdvaja ovo mesto je takođe I blizina Soluna. Na primer do poznatog shoping centra “Cosmos”, koji je smešten na ulasku u Solun, možete doći za svega 20-ak minuta kolima. 
Iako tek novootkriveno za turiste iz Srbije, odavno je letovalište mnogih Grka, koji su je dosada uspešno čuvali samo za sebe i uprkos mnogim bližim plažama i dalje idu ka ovoj stvarno prelepoj peščanoj plaži na kojoj možete uživati u zalasku Sunca do kasnih poslepodnevnih sati. Duž četiri kilometra dugačke plaže proteže se i uredjeno šetalište. U vansezonskim mesecima idealno mesto za potpuno opuštanje, a u sezoni pored opuštanja lako ćete pronaći i mnoge zabavne sadržaje. Mnoštvo kafića i restorana nacionalne grčke kuhinje se podrazumevaju, a u srcu sezone rade i najveći noćni klubovi na Halkidikiju. Nea Plaja je idealna prilika da upoznate nešto novo, a stvarno kvalitetno na već dobro poznatoj staroj destinaciji - Halkidikiju.
Možemo da primetimo i da je vikendom "gužva" u Nea Plaji i okolnim mestima, jer se dosta lokalnih turistista spusti iz Soluna, da bi za par dana vikenda pobegli iz gradske vreve.
Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-grcka-halkidiki-kasandra-nea-plagia-smestaj-prevoz

letovanje-grcka-nea-plagia
20m od mora
80m od plaže


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023