top image

Letovanje Grčka Nea Plagia 2023


Leto Grčka Nea Plagia 2023 - Apartmani


Letovanje Grčka Nea Plagia 2023 - Nea Plagia predstvalja još uvek neotkriveni biser Sverozapadnog Halkidikija. Mesto je smešteno na samom ulasku poluostrva, na početku prvog prsta Kasandre. Ono što posebno izdvaja ovo mesto je sam naziv Nea Plagia, što u prevodu znači najlepša plaža. Prelepa plaža posuta zlatnim sitnim peskom dužine 4km uz koje se nalazi divno šetalište predstavlja pravi raj za turiste. Poseduje dosta kafića, barova, restorana, prodavnica I ostalog sadržaja. Nea Plagia je pravi spoj opuštajućeg odmora a u isto vreme urbanog I zanimljivog letovanja. U ovom mestu je posebno lep zalazak sunca u kojem možete uživati do kasnih popodnevnih sati. Ono što izdvaja ovo mesto je takođe I blizina Soluna. Na primer do poznatog shoping centra “Cosmos”, koji je smešten na ulasku u Solun, možete doći za svega 20-ak minuta kolima. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.
20m od mora
80m od plaže

Yuta

Last Minute Ponude

Kursna Lista

General Osiguranje

Poslovni Partneri


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023