top image

Letovanje Grčka Nea Roda 2024


Leto Grčka Nea Roda 2024 - Apartmani


Letovanje Grčka Nea Roda 2024 - Nea Roda je manje mesto na trećem prsu Atosu. Ovo je jedno od povoljnijih dstinacija i preporuka je svima onima koji žle isključivo mirniji odmor. Poseduje divno šetalište uz samu obalu, a krasi ga i mala ali prelepa luka. Čitavom dužinom šetališta nalaze se restorani, kafići i taverne u kojima turisti mogu da uživaju u fantastičnom pogledu na pučinu. Plaža je dugačka i posuta nešto krupnijim peskom, kako na obali tako i u vodi. Voda je prlepe zeleno plave boje i kristalno je čista. Postoji veći deo plaže koji je posetiocima na raspolaganju, a isto tako i deo koji ima suncobrane i ležaljke, koji posetioci mogu da koriste uz konzumaciju pića od obližnjih kafića. Na svega 500 metara od Nea Rode nalazi se poznata plaža Legend koja je jedna od najlepših na trećem prstu. Poseduje lep bar i restoran i krasi je neverovatno sitan beo pesak i kristlano čisto more koje se preliva iz plave u tirkizno zelenu boju. Iako tokom boravka u ovom letovalištu turisti mogu da vide mnoge zanimljivosti, jer je Nea Roda, Atos poznata po brojnim sakralnim objektima, svakako se organizuju i izleti, koji su naročito atraktivni.Tokom prošle sezone je polazak na krstarenje oko Svete Gore bio oko 10 časova pre podne, a iz ovog letovališta do Uranopolisa se kreće 90 minuta ranije. Brodić vozi oko tri sata, a vožnja je upotpunjena brojnim sadržajima. Obično to budu izleti u pratnji vodiča, tako da turisti mogu da čuju mnoge zanimljive informacije. U zavisnosti od izbora agencije, povratak iz Uranopolisa se najčešće organizuje u popodnevnim časovima. Obilazak ostrva Amuljani je još jedan od vrlo zanimljivih izleta, a postoji i mogućnost da se obiđu okolna ostrva, koja su nenaseljena i poznata po izuzetnim plažama. Ostrvo Amuljani krase, takođe vrlo čiste i, mahom divlje plaže, a ujedno i jedino ostrvo u celom reonu Halkidikija koje je naseljeno, te broji oko 500 stanovnika. Trajekt do ovog ostrva vozi oko 15 minuta, a polazi iz mesta Tripiti. U jeku sezone ima više polazaka, jer saobraća na svakih 20 do 30 minuta. U toku prethodne sezone je cena karte bila 10 evra za automobil, dok je svaki putnik morao da plati 2 evra, ali je to cena karte za trajekt u jednom pravcu.Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-grcka-nea-roda1

letovanje-grcka-nea-roda3


     


200m od plaže
100m od plaže
50m od plaže

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024