top image

Letovanje Grčka Nea Skioni 2023


Leto Grčka Nea Skioni 2024 - Apartmani


Letovanje Grčka Nea Skioni 2024 - Nea Skioni je poznato letovalište na Halkidikiju koje je savršeno za porodice malom decom. Plaža je peskovita i široka sa dugim plićakom. Ulazak u vodu je u nekim delovima šljunkovit, dok je u nekim delovima posut finim peskom. Na jednom delu same plaže postoji i igralište za decu, a uz samu plažu divan park prepun zelenila.
Reč je o mirnom mestu koje se nalazi nadomak Haniotija, na poluostrvu Kasandra. Od Haniotija je udaljen oko 10 kilometara, a od Soluna 120. Smešten je u podnožju brda prekrivenih maslinjacima i borovom šumom. Mesto je dobilo naziv po drevnom gradu Scione. U njemu ima tek oko 1 000 stanovnika. Mestašce je praktično podeljeno na dva dela, tako da je jedan njegov deo bliži moru, a drugi je u neposrednoj blizini magistrale. Ovo šarmantno i jedno od retkih preostalih tradicionalnih ribarskih mesta nudi veliki izbor ribljih restorana, taverni i starih uzerija. Nudi osećaj i ugođaj Grčke iz prošlih vremena. Na samo 2km od mesta se nalazi crkva Presvete Bogorodice iz XVI veka. Obzirom da je u pitanju mirno porodično mesto, za sve one koji žele malo urbaniju atmosferu, tu je Hanioti – veoma popularno grčko letovalište prepuno svega. Poseban ugođaj pruža prelepo šetalište uz divnu marinu koju krase šareni i svetleći brodići i jahtice. Mesto je bogato ribom i morskim plodovima i važi za jedno od napoznatijih mesta u koje može da se pazari najkvalitetnija riba po najpristupačnijim cenama. Poseduje par taverni i nekoliko vrhunskih restorana koja nude odlične morske specijalitete. Takođe ima i par dobro opremljenih prodavnica, supermarketa, poslastičarnica, pekara i jednu ambulantu. Ukoliko volite miran odmor bez gužve i buke, onda je Nea Skioni savršen izbor za vas. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-grcka-nea-plagia-naslovna2

letovanje-grcka-nea-skioni3
80m od plaže
Na plaži
120m od plaže
20m od plaže
40m od plaže

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024