top image

Vila Vission


Vila Vission se nalazi na oko 180 m od plaže na svega 2-3 minuta hoda. Vila ima recepciju sa uređenim lobijem i liftom i raspolaže sa 1/2, 1/3 i 1/4 raspoređenim na prvom, drugom, trećem I četvrtom spratu. Svi studiji su opremljeni sa čajnom kuhinjom, kupatilom, TV-om, klima uređajem i terasom. Vila nudi gostima besplatan pristup internetu , prostor za odlaganje prtljaga I toalet prilikom smene gostiju. Posteljina se menja na 5 dana. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta.

....

....

....

....

....

....

 

 

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024