top image

Letovanje Grčka Preveza 2024


Leto Grčka Preveza 2024 - Apartmani

Letovanje Grčka Preveza 2024 Aranžmani - Preveza spada u jedan od najvećih gradova severozapadne Grčke sa oko 20.000 stanovnika.Ovo je nekadašnji antički grad bogat istorijom, koji u današnje vreme poseduje razne muzeje, tvrđave i arheološka nalazišta. Preveza je pravi morski grad u grčkom stilu prpeun cveća sa lepo uređenim kućicama u svim šarenim bojama. Restorani i taverne su lepo uređene sa kemenom fasadom i jarkim bojama. Ima bezbroj prelepih popločanih uličica prepunih svega. Preveza poseduje stari grad koji obiluje neverovatnom lepotom i kojeg krase restorani, kafići, popločani trg okružen vinovom lozom i cvećem. Preveza predstavlja i veliku luku gde su usidreni kako veliki tako i manji brodovi, kruzeri, jahte i jedrilice. Ovo je jedna od najvećih marina ove oblasti, gde se u sezoni ukrcavaju preko 100 jahti dnevno. U večernjim satima ovaj grad se preliva u najlepše boje i odiše pravom morskom atmosferom. Preveza je uglavnom popularna destinacija kod grčkih turista, dok je za naše turiste još uvek neotkriven dragulj. Prednost ovog mesta je blizina Atine, pa je samim tim iz godine u godinu sve popularnija i za Srbe koji obožavaju Atinu. Zbog same marine koja se nalazi u mestu, najbliža peščana plaža je na udaljenosti od svega 5km. Plaža nosi naziv Kyani Akti i prepoznatljiva je po svom najfinijem pesku i postepenom ulasku u more gde je dug plićak pa je smim tim pravi raj za decu. Pored turističke destinacije koja se iz godine u godinu sve više razvija u pravo turističko mesto, Preveza predstavlja i jedan od najbolji tranzita za sve popularne lokacije poput Parge, Lefkade, Sivote, raznih ostrva..Krfa, Skijatosa, Zakintosa i dr. Preveza može da se pohvali i odličnim noćnim provodom jer je bogata kafićima, barovima i diskotekama, pa je samim tim odličan izbor za sve one koji vole nožni život.
Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

Letovanje Grčka Preveza Plaža

Letovanje Grčka Preveza More

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024