top image

Hotel Palmera 2*


Lokacija: Hotel se nalazi u novom delu Sartija, iznad magistrale. Od najlepše plaže u Sartiju, Sarti Beach, udaljen je 250m. Ulazak u more u tom delu je postepen, pa je svakako pogodan i za porodice sa malom decom.
Opis: Palmera je hotel apartmanskog tipa. Smeštajni kapaciteti se nalaze na prvom ili drugom spratu objekta, a namenjeni su za smeštaj od dve do pet osoba. Većina studija/apartmana ima direktni pogled na more, a svaki od njih ima kompletno opremljen kuhinjski deo, mikrotalasnu, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta od 5€ dnevno).
Hotel Palmera poseduje bazen, kako za odrasle, tako i za decu; bar pored bazena, ležaljke, suncobrane, igralište za decu, parking.

....

....

....

....

....

....

 

 


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023