top image

Letovanje Grčka Simonitiko 2024


Leto Grčka Simonitiko 2024 - Apartmani


Letovanje Grčka Simonitiko 2024 - Ovaj prelepi zaliv se nalazi na Sitoniji. Od popularne destinacije Neos Marmarasa je udaljen oko 11 km. Okružen je predivnim predelima I bujnom vegetacijom. Plaža je zlatne boje I I zrazito je peščana. Ono što ovom zalivu daje posebnu egzotiku su platani I gusta borova šuma koje se spušta sve do mora pa samim tim stvara I prirodnu hladovinu. Mesto je mirno I namenjeno svima onima koji žele isključivo miran odmor daleko od buke I gužve. Simonitiko predstavlja pravu prirodnu oauzu mira I uživanja. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-grcka-simonitiko2

letovanje-grcka-simonitiko3


  


Vila sa bazenom
Vila sa bazenom


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023