top image

Letovanje Grčka Skala Furka 2024


Leto Grčka Skala Furka 2024 - Apartmani


Letovanje Grčka Skala Furka 2024 - Skala Furka se nalazi na Halkidikiju i od Soluna je udaljena oko 100km. Ovo je jedno veoma malo mesto i uglavnom turistima nudi apartmanski smeštaj. Pored vila i apartmana, tu je i par ponuda hotelskog smeštaja u Furci ili njenoj okolini. Veliki broj kuća i vila se nalazi odmah uz morsku obalu, koje su uglavnom u vlasništvu Grka, pa iz tog razloga ne postoji šetalište uz more. More je kristalno čisto i poseduje veoma lepu smaragdnu boju koja se preliva u prelepe nijanse, usled okolnih četinara koji utiču na samu boju. Plaža je ovde izrazito peščana, a ulaz u more je većim delom posut krupni šljunkom, dok je nakon ulaska čist pesak na morskom dnu. Obzirom da nema šetalište uz more, poseduje lep trgić u centru samog mesta, gde su smeštene taverne, restorani, kafići, prodavnice suvenira i i graonice za decu. Ovo je jedno mirno i romantičo mesto namenjeno parovima ili pordicama sa malom decom, i neme bogat noćni život. Ukoliko nekom to bude nedostajalo, na svega 10-ak kilometara nalazi se urbano turističko letovalšte Kalitea. Ono što izdvaja Skala furku su neverovatno lepi zalasci sunca u predvečernjim satima. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-grcka-skala-furka1

letovanje-grcka-skala-furka2
180m od plaže
220m od plaže
180m od plaže
70m od plaže
350m od plaže
50m od plaže


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023