top image

Letovanje Grčka Sykia 2024


Leto Grčka Sykia 2024 - Apartmani


Letovanje Grčka Sykia 2024 - Mesto Sykia je smešteno na istočnoj obali drugog prsta Sitonije. Prepoznatljivo je po svom belom pesku I izrazito čistim I tirkizno plavim morem. Mesto je savršeno za miran odmor I za sve one koji uživaju u prirodnim lepotama. Okruženo je egzotičnim stenama I bujnom vegetacijom. U okolini Sykie nalaze se popularni beach barovi, pa je mesto zanimljivo I za mlade koji vole dobru zabavu I malo aktivniji odmor. Mesto je malo ali veoma popularno kako kod srpskih turista, tako I kod svih drugih. Plaže koje obavezno treba obići, a koje se nalaze u neposrednoj blizini ovog mesta su: Klimataria, Kriaritsi, Griavas, Valti I Agridia. Preporuka je posetiti popularnu tavernu “5 steps in the sand”. Pored prelepog belog peska, mesto je prepoznatljivo I po veoma dugom plićaku, pa je samim tim I preporuka porodicama sa malom decom. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-grcka-sykia1

letovanje-grcka-sykia2
50m od plaže
10m od plaže

 

 
Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024