top image

Letovanje Grčka Vrahos 2024


Leto Grčka Vrahos 2024 - Apartmani

Letovanje Grčka Vrahos 2024 - Vrahos predstavlja novootkriveni biser Jonske regije. Iz godine u godiu postaje sve populrniji za naše turiste. Ovo mesto možda ima i najbolju poziciju kada su u pitanju turističke destinacije jonske oblasti. Od najvećeg grada Preveze udaljen je svega 30km, a isto toliko i od najpopularnijeg jonskog letovališta Parge. Do ostrva Lefkade, iz Vrahosa možete stići za nekih sat vremena. Pored odlične lokacije mže da se phvali i izuzetno prijatnom klimom jer je okružen bugjnom vegetacijom i u najvrelijim mesecima stvara prijatan i ugodan boravak. Plaža u Vrahosu je veoma široka i posuta najsitnijim zlatnim peskom, a voda Jonskog mora se preliva u najlepše nijanse plave boje. Na plaži imate suncobrane i ležaljke koje možete koristiti uz piće iz obližnjih kafića, a postoji i deo laže koji je slobodan za posetioce. Ova plaža očarava turiste, i svi oni koji borave ovde sigurno se vraćaju u ovo mesto. Mesto je savršeno za miran i relaksirajući odmor uz dobru hranu i domaće vino sa pogledom na sumrak i mirno more koje je uglavnom bez talasa. U Vrahosu imate osnovnog sadržaja i neopodnih stvari, a sve ono što vam nedostaje od gužve, vreve i noćnog provoda ponudiće Preveza ili Parga nedaleko od ovog mesta. Vrahos je preporuka onima koji vole sitan pesak, toplo more, duge romantične šetnje u večernjim satima i prijatnu klimu. 
Marketi su skromnije snabdeveni u odnosu na neka veća letovališta, ali ako budete hteli da uštedite možete pri dolasku iz Srbije svratiti u Lidl Igumenica ili kad ste već stigli u Vrahos imate na ulasku u Prevezu takođe Lidl. Šetalište ovog mesta se prostire uz samu plažu u dužini oko 3km. Uz plažu postoje klupe, jednim delom je noću osvetljeno. Ima i lepih palmi koje čine potpuni doživljaj da ste na moru. Uz šetalište su taverne, restorani i picerije kojih ima dovoljno. Mesto je idealno za romantične duše. Uveče, kada je pun mesec, more izgleda kao jedno veliko ogledalo i pogled na taj prizor pričinjava čaroliju. Takodje, zalasci sunca ostavljaju bez daha. Sunce kasno zalazi iz razloga što je mesto zapadno orjentisano. U većem delu mesta plaža je opremljena ležaljkama. Njih možete da koristite uz piće koje naručite iz barova i restorana koji se nalaze u pozadini. Cene pića nisu preterano skupa, tako da za 3 eura možete popiti odličan frappe sa flašicom obične vode, pivo od 0,5l je od 2,5eura, koka kola isto toliko, dok ćete za koktele poput Mohita morati da odvojite nekih 10-ak eura.
Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-grcka-vrahos-slika1

letovanje-grcka-vrahos1
Na plaži
50m od plaže


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023