top image

Letovanje Grčka Vrasna Paralia 2024


Leto Grčka Vrasna Paralia 2024 - Apartmani

Letovanje Grčka Vrasna Paralia 2024 - Vrasna Paralija se nalazi u Solunskoj regiji, od Soluna je udaljena oko 70km. Nastavlja se od mesta Nea Vrase u pravcu Stavrosa. Povezano je dugim lepim popločanim šetalištem i pruža mogućnost boravka u više meste. Iz Vrasna Paralije možete šetati čak do Stavrosa, ili nastaviti dužinom Nea Vrasne pa sve do Asprovalte.Od Nea Vrasne i Asprovalte je udaljena svega 2km, a od Stavrosa 6km. Mesto je prelepo  mirno i stvoreno za ljubitelje pravog odmora. Poseduje jednu ulicu načičkanu raznim radnjama, kafićima, tavernama i restoranima. Ovde imate dosta prodavnica i supermarketa, od kojih je jedan od poznatijih i najomiljeninijih a to je Lidl. Vrasna Paralija je pretežno novo letovalište, skoro izgrađeno sa lepim vilama i apartamnima novijeg datuma. Pruža neverovatan boravak na divnoj plaži koja je peščano-šljunkovita bez gužve i buke. Neki delovi plaže poseduju suncobrane i ležaljke koji su dostupni turistima uz konzumaciju pića. Zbog neverovatne lepote plaže ovo mesto vas nikako neće ostaviti ravnodušnim. Svako ko je bio u ovom delu Grčke, poželeo je ponovo da se vrati. Plaža je jedna od najlepših u ovoj regiji i ponsno nosi svoju plavu zastavicu. Time Travel vas vodi u nezaboravnu avanturu jer vreme je za putovanja.

letovanje-grcka-vrasna-paralia-srbija

letovanje-grcka-vrasna-paralia1

vrasna-paralija-plaža

letovanje-grcka-vrasna-paralia2
Na plaži
Vila sa bazenom
12 noći
20m od plaže
Povoljna cena


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Time Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023